La Biblioteca Comptat de Cerdanya de Puigcerdà oferirà a partir del proper 21 de setembre una nova activitat pensada per a tots aquells que vulguin millorar la seva conversa i expressió oral francesa.
Es tracta d’una activitat adreçada a totes aquelles persones que tenen capacitat per parlar en francès però volen millorar la seva expressió oral, la fluïdesa i el lèxic, o bé aquelles que tot i haver assolit un nivell expressiu mitjà o superior no disposen d’oportunitats per parlar aquest idioma.
Aquest nou grup de conversa funcionarà com un complement a l’estudi del francès i permetrà practicar la llengua de manera informal en un entorn agradable. La dinamitzadora farà intervenir els participants amb estratègies diverses per facilitar la comunicació i la col·laboració entre els membres del grup.
Les sessions es faran a la biblioteca tots els divendres de 4 a 5 de la tarda partir del dia 21.
És tracta d’una activitat gratuïta, però cal inscripció prèvia a la biblioteca ja que les places són limitades.

El Pirineu avui