El Comitè Olímpic Internacional vol que uns hipotètics Jocs Olímpics d’Hivern al Pirineu i Barcelona es puguin realitzar amb la mínima inversió. Aquesta és, de fet, la consigna que aplica darrerament el COI a l’hora de triar les candidatures, tal com ha explicat aquest dimecres el consultor i exdirector exectiu de l’entitat, Gilbert Felli. Des de dimarts i fins dijous, Felli està visitant els diferents emplaçaments on es desenvoluparien els jocs, i ha explicat que en aquest moment l’organisme està en un procés de diàleg amb totes les possibles candidatures.

Aquest dimecres, la comitiva ha visitat les instal·lacions de la Molina i posteriorment s’ha desplaçat a la Val d’Aran.

La visita de Felli al Pirineu s’ha tancat aquest dimecres amb una visita a l’aeroport d’Andorra la Seu i el Parc del Segre, a la capital alturgellenca. Dijous, mentrestant, visitarà Sabadell, Badalona o les instal·lacions del Barça, on està previst construir-hi una pista de gel que també podria acollir competicions olímpiques.

Parlen al vídeo: GILBERT FELLI, CONSULTOR DEL COI - GERARD FIGUERAS, SECRETARI GENERAL DE L’ESPORT - RICARD FONT, PRESIDENT D’FGC

El Pirineu avui