Durant aquesta setmana es duen a terme les sessions informatives sobre els Ajuts Leader 2018 gestionats pel Consorci Leader Pirineu Occidental, la convocatòria dels quals sortida cap a mitjans de setembre. Es compta amb la mateixa partida pressupostària que els anys anteriors però hi ha novetats pel que fa a la distribució.

Durant la presentació s’ha destacat que tot i ser les 4 comarques en conjunt menys poblades tot el territori Leader català, és on es rep un volum més gran de sol·licituds, ja que aproximadament queden fora els 50% de les demandes.
A banda de les xerrades també s’ofereix l’atenció personalitzada a tothom que vulgui demanar un ajut Leader.

S’han fet sessions a Tremp i Sort, dimecres és el torn del Pont de Suert i divendres de Vielha.

Parlen al vídeo: MARIAN RIUS, GERENT CONSORCI LEADER PIRINEU OCCIDENTAL

El Pirineu avui