Prullans acollirà del 21 al 23 de setembre la quarta edició de la Diada ARÇ, dedicada als fruits i herbes oblidades de Catalunya. La diada vol ser un punt de referencia per la creació de sinergies que garanteixin el coneixement, la recuperació i l'aplicació en diferents camps d'aquests fruits i herbes del territori. S'adreça a professionals, productors, tècnics i al públic en general.
Així, doncs, la diada arrencarà divendres 21 amb una xerrada on es parlarà sobre els usos etnològics de les herbes medicinals i seguidament hi haurà un sopar-col·loqui a l'Hotel Muntanya de Prullans, on es degustaran diferents plants cuinats amb plantes i fruits de l'entorn.
A les 10 del matí del dissabte s'obrirà el recinte firal, situat al pavelló municipal de Prullans, on els visitants podran veure una mostra dels fruits i herbes oblidades i també s'hi instal·laran parades d'alimentació, cosmètica o llibres. Al llarg de la jornada es faran divendres activitats, com ara un taller d'estampació, degustació de cerveses, un contacontes o una taula rodona participativa. Al vespre tindrà lloc la conferència 'Bruixeria i medicina tradicional o màgica a la Catalunya Nord'.
A banda de l'obertura de l'exposició, diumenge s'ha programat una sortida guiada per conèixer les plantes de Prullans i un taller d'amanides silvestres.

El Pirineu avui