L’equip espanyol de piuragüisme té bones perspectives de cara a la Copa del Món de Canoe Eslàlom que tindrà lloc des d’aquest divendres i fins diumenge al Parc Olímpic del Segre. El seu seleccionador, Guillermo Díaz-Canedo, i els palistes Maialen Chourraut, Núria Vilarrubla i Miquel Travé, han explicat aquest dimarts com encaren la prova. El seleccionador ha indicat que la Copa del Món servirà de test de cara al mundial de l’any que ve.

L’equip espanyol no vol parlar de medalles sinó que es marca com a objectiu estar a totes les finals i mirar de fer-ho el millor possible. Els palistes, mentrestant, arriben a la prova amb la màxima ambició.

Aquest dijous al vespre es farà la cerimònia d’inauguració de la copa, a la plaça dels Oms, mentre que divendres ja tindran lloc les classificatòries, tant de C1 com de K1 femení i masculí. Les semifinals i les finals es disputaran dissabte i diumenege.

Parlen al vídeo: GUILLERMO DÍAZ-CANEDO, SELECCIONADOR ESPANYOL - MAIALEN CHOURRAUT, PALISTA - MIQUEL TRAVÉ, PALISTA - NÚRIA VILARRUBLA, PALISTA

El Pirineu avui