Aquest dilluns han repicat amb toc de mort les campanes de Baro, municipi de Soriguera. Un altre municipi que se suma a la iniciativa Per un Pirineu Viu que va començar divendres passat a Sant Esteve de la Sarga i que amb aquesta acció reivindica la millora de les infraestructures als pobles de muntanya.

La reivindicació d’adreça a totes les administracions públiques en general, ja que s’ha explicat que no es fan les inversions necessàries als pobles pirinencs per tal de garantir la seguretat dels seus veïns i veïnes. Es reclama que s’ha de fer inversions anuals per tal de mantenir els accessos a nuclis en condicions.
Aquest dimarts serà el torn de Castell de Mur, al Pallars Jussà, i la idea és que se sumin a la iniciativa tots els municipis del Pirineu que se sentin identificats amb la crida. També s’està preparant una protesta conjunta de tots els municipis afectats.

Parlen al vídeo: JOSEP RAMON FONDEVILLA ISUS, ALCALDE DE SORIGUERA

El Pirineu avui