Organyà ha clos aquest diumenge al migdia la 22ª Fira del Llibre del Pirineu, que enguany ha comptat amb més afluència de públic. A banda dels visitants a les parades de llibres i a les diferents presentacions que s’han anat fent des de divendres a la tarda, un dels actes més multitudinaris ha estat la Carrerada de Llibres. Enguany s’ha fet la segona edició d’aquesta “performance”, en què centenars de persones s’han congregat a la vora de la carretera C14 a llegir en silenci durant uns minuts, davant la sorpresa dels ocupants dels vehicles que circulaven per la via.

L’altre acte que ha congregat a més gent ha estat el concert que ha ofert el cantautor solsoní Roger Mas, que ha servit de clausura de la fira.

Mentrestant, dissabte al vespre han tingut lloc el lliurament dels Premis Literaris Homilies d’Organyà i la lectura de les homilies laica i religiosa, que enguany han anat a càrrec de Llucía Ramis i de Pere Lluís Font, respectivament.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ

El Pirineu avui