Alp ha acollit aquest diumenge la sortida i l'arribada de la tercera edició de la marxa ciclista internacional La Cerdanya Cycle Tour. Hi han participat un total de 540 ciclistes, una quarantena més que l'any passat, vinguts d'arreu de Catalunya, de la resta de l'estat i també de països com França, Bèlgica, Regne Unit, EEUU i Canada.
La marxa ha tingut enguant tres recorreguts: Endurance 175 km, Medial 140km i Sport 86 km. Els participants han sortit d'Alp a les 8 de matí i han pogut rodar per indrets de l'Alta i la Baixa Cerdanya, el Conflent i el Capcir, com Aiguatèbia, Prullans, Puigcerdà, Font-romeu o Bolquera.
La Cerdanya Cycle Tour, prova organitzada pel Club Ciclista Alp La Molina, és una marxa no competitiva. S'han entregat premis simbòlics als participants més ràpids, al de més edat, al més jove, al club ciclista més nombrós o al vingut de més lluny.

El Pirineu avui