Un incendi ha calcinat diverses bales de palla a l’exterior d’una granja de vaques a la Seu d’Urgell aquest cap de setmana. Els Bombers han rebut l’avís el dissabte a les sis de la tarda i hi han desplaçat 8 dotacions terrestres i una d’aèrea per mirar de contenir el foc. Les tasques d’extinció, però, s’han allargat durant tota la nit i fins diumenge al matí, on hi han seguit treballant dues dotacions. De fet, aquest mateix dilluns un contingent de Bombers encara s’ha desplaçat a la zona per comprovar que el foc no hagués revifat entre la palla cremada. La granja afectada esta situada al costat de la carretera LV-4008, a dos quilòmetres de la Seu d’Urgell, i afortunadament les flames no han arribat fins a la casa, que es troba a uns 200 metres de la zona cremada. La immensa columna de fum, però, ha estat visible durant hores a bona part de la plana de l’Urgellet. D’altra banda, i encara en l’àmbit dels successos, un motorista de 57 anys ha mort aquest diumenge al matí al terme municipal del Pont de Suert, quan ha xocat contra un tractor i el seu remolc que havien bolcat en un revolt. Aquest és justament un dels punts negres de la N230.

El Pirineu avui