Durant aquest estiu els usuaris infantils de la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp han pogut participar a una cursa lectora. Cada estiu, la biblioteca organitza una activitat per promoure la lectura entre els més joves durant les vacances i enguany, s’ha aprofitat l’exposició S’ha escrit un crim del Consell català del llibre infantil i juvenil per fomentar la lectura de llibres de misteri, crims i fantàstics.

Hi ha participat més de 70 nens i nenes, d’entre 3 i 13 anys, i cada un ha llegit 9 llibres adequats a la seva edat, ha respòs un formulari de preguntes sobre els llibres i ha participat en 3 proves en altres equipaments del poble.

A banda però del diploma de reconeixement que obtenen tots els participants a la cursa lectora, diverses entitats i empreses privades de la comarca han cedit diferents productes i experiències que s’han sortejat entre els lectors.

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, DIRECTORA BIBLIOTECA PÚBLICA MARIA BARBAL

El Pirineu avui