El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell iniciarà el nou curs amb 6 tallers gratuïts de competències digitals, adreçats a persones de totes les edats. Tots ells començaran la setmana del 17 de setembre. En aquesta nova temporada es tornarà a impartir el taller d’estimulació cognitiva que té com a objectiu treballar i estimular la ment a través d’exercicis i fitxes que van des del càlcul, el llenguatge, relacionar, memòria biogràfica, així com també jocs on-line. Aquest taller pretén reforçar la memòria, l’atenció, la concentració, la memòria fotogràfica, la coordinació, la lateralitat, promoure l’activitat i crear l’hàbit de fer exercicis mentals. En altres cursos també s’abordaran els àlbums digitals, els calendaris o la utilització dels mòbils, entre d’altres. Les inscripcions s’han de fer en línia els dies 5 i 6 de setembre a partir de les 9 del matí, i el 12 i 13 del mateix mes de forma presencial.

El Pirineu avui