L'auditori del Palau d'Esports i Congressos d'Alp ha acollit aquest dimecres a la nit el darrer concert del Festival Musical La Baga de Cerdanya, que va comença el 4 d'agost i que aquest estiu ha arribat a la novena edició. Després d'un concert de guitarra a l'església neoromànica de la Mare de Déu de les Neus a La Molina i un de flauta travessera i clavecí a l'església romànica de Sant Serni de Prats, aquest darrer concert ha anat a càrrec d'Anton Serra i la nova orquestra de cambra Germans Pla. Domènec Gonzàlez de la Rubia ha estat l'encarregat de dirigir els músics, que han interpretat una gran varietat de peces clàssiques.
El Festival Musical La Baga de Cerdanya està organitzat per l'Associació pel Foment de la Música Clàssica i compta amb el suport dels ajuntaments de les poblacions que acullen els concerts, tots situats a l'obaga de la comarca, d'aquí el nom del festival.

El Pirineu avui