Aquest pròxim dissabte 1 de setembre s’iniciarà a la Seu d’Urgell la campanya de descompte del tiquet de la zona blava, que s’allargarà fins el 28 de febrer de 2019. Per fer possible aquests descomptes, l’Ajuntament de la Seu ha posat a disposició del conjunt de comerços i empreses de la ciutat un nombre determinat de tiquets de mitja hora de zona blava a un preu de 10 cèntims d’euro la mitja hora. Aquesta campanya s’ha coordinat amb la Unió de Botiguers, l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell i l’Associació d’Hostaleria de la comarca.

Amb aquesta iniciativa es rebaixa un 75% el preu de l’aparcament a la zona blava, amb l’objectiu de promocionar i dinamitzar el comerç i el consum local i afavorir la compra a la capital alturgellenca.
D’altra banda, els botiguers, hostalers i empresaris adherits a la campanya decidiran com oferir aquests tiquets de descompte de la zona blava als seus clients segons el seu criteri, la tipologia d’establiment o el servei ofert.

El Pirineu avui