El grup municipal d'ERC a Puigcerdà ja ha anunciat qui substituirà el fins fa poc regidor a l'ajuntament Raimon Ribas, que recordem va renunciar al càrrec per motius personals el passat mes de juny. Serà el puigcerdanenc Joan Manel Serra, número dos a la llista en les eleccions municipals del 2015. Així doncs, si no hi ha novetats d'última hora, Serra es convertirà en el proper ple en el nou regidor d'ERC al consistori puigcerdanenc, on recordem hi ha un total de 13 regidors: 11 del PDeCat, un republicà i un no adscrit. Serra encara aquests darrers mesos de legislatura amb ganes i optimisme.

De cares a les eleccions municipals de la propera primavera, el grup republicà encara no ha definit la seva llista ni tampoc qui l'encapçalarà. Ha avançat, però, que Serra és un candidat i que possiblement la llista serà força diferent a la presentada l'any 2015.

Serra, de 45 anys, ha dedicat part de la seva vida al sector de la construcció i ha treballat en immobiliàries. Durant molts anys també ha està vinculat al món de l'hoquei gel i actualment forma part de l'equip d'hoquei amateur Stick Cansat.

Parlen al vídeo: JOAN MANEL SERRA, CANDIDAT A REGIDOR (ERC) AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui