Notebulles i Sergi Moya han clos aquest darrer dimecres d'agost l'11è Cicle de Jazz de Bolvir, una edició de rècord, amb prop de 3000 assistents en total, segons l'ajuntament. Durant els cinc dimecres d'agost, el poliesportiu de la localitat ha acollit formacions de renom, com La New Orleand Gospel 4t i i els Shakin’All, Los saxofonistas salvajes amb Dani Nel·lo o les O’Sister. Des del consistori s'han mostrat satisfets de com ha anat aquesta 11a edició i tenen clar que el Cicle de jazz de Bolvir ja s'ha convertit en una de les propostes culturals amb més èxit de l'estiu.

Des del consistori aposten per mantenir la gratuïtat del Cicle de jazz, tal com s’ha fet des dels seus inicis. També consideren que els concerts s’han de programar en un espai cobert per no haver-los de suspendre en cas de pluja. Recordem que inicialment el cicle tenia lloc a la plaça major de Bolvir, que ben aviat va quedar petita.

A banda dels concerts, el Cicle de jazz també ha arribat als establiments de restauració de la població, ja que cada dimecres els sis restaurants de Bolvir han ofert menús especials.

Parlen al vídeo: BARTOMEU BAQUÉ, ALCALDE DE BOLVIR

El Pirineu avui