Els veïns, comerciants i industrials de Coll de Nargó han aplaçat fins al 9 de setembre els possibles talls a la carretera C14 per reclamar millores en la infraestructura telefònica. La setmana passada la població es va estar uns dies sense telèfon ni internet a causa d’una averia de Movistar, i des de l’ajuntament denuncien que es deu al fet que la infraestructura de la companyia és totalment obsoleta. Així, indiquen que mentre pobles veïns disposen de velocitats de més de 50 megues per segon, a Nargó no arriben ni a un mega, un fet que se suma a talls habituals del servei.

Arran del darrer gran tall, l’ajuntament va demanar a la Generalitat que intercedís i exigís millores a la companyia. Veint que la intenció de la Generalitat de pressionar a Movistar és ferma, s’ha donat uns dies més de coll, i en comptes de començar ja els talls de carretera, s’esperarà uns dies. Tot i això, si no s’aconsegueixen millores abans del dia 9, es faran talls a la C14 els diumenges a les 5 de la tarda, fins que se sol·lucioni la qüestió.

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, ALCALDE DE COLL DE NARGÓ

El Pirineu avui