La Seu d’Urgell ha acollit aquest dijous les Jornades de Teologia del Bisbat d’Urgell, que organitza des de fa prop de 40 anys la delegació diocesana d’Ensenyament. Enguany la trobada s’ha centrat en la condició humana, i ho ha fet a partir de les intervencions del filòsof i politòleg Ignasi Boada i del director de Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat i Consultor del Pontifici Consell de la Cultura, Francesc Torralba. La jornada l’ha inaugurada l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, que ha donat la benvinguda als 180 inscrits. A través de les seves intervencions, els ponents han aprofundit en el tema central de la jornada des d’un punt de vista filosòfic i teològic. L’objectiu ha estat intentar comprendre una mica millor què és originàriament l’ésser humà i quina és la seva finalitat al món.

El Pirineu avui