L’Ajuntament d’Organyà constituirà properament un grup de treball per tal de definir el futur del parapent al municipi. La iniciativa arriba després que el regidor d’Esquerra Republicana, Sergi Parramón, proposés inicialment crear una comissió específica per abordar aquesta qüestió. Cal recordar que recentment el consistori ha adjudicat ja els treballs de millora a les instal·lacions del parapent, que tindran un cost proper als 400.000 euros. L’objectiu és que el procés de definició del model de parapent al municipi sigui el màxim de participatiu i transparent possible.

Esquerra volia aprovar una moció en el darrer ple per tal de crear aquesta comissió. Finalment, però, s’ha vist que el més útil és crear un grup de treball.

L’objectiu és començar les reunions d’aquí 15 dies i poder comptar amb opinions d’experts i també de la ciutadania. Es vol que les instal·lacions de parapent d’Organyà es converteixin en un referent a la península ibèrica.

Parlen al vídeo: SERGI PARRAMÓN, REGIDOR ERC ORGANYÀ

El Pirineu avui