Aquesta setmana han començat els treballs de millora al camí Mas Amoretes de Puigcerdà, que dóna accés al barri del mateix nom, situat darrere el Parc Schierbeck, a tocar de la zona del Bosquet. El consistori ha vist necessari actuar en aquest vial ja que fa molt temps que no s'hi han fet millores es trobava força deteriorat, principalment pel seu ús i per l’acció del gel i la potassa. Així doncs, els treballs consisteixen en renovar l' aglomerat asfàltic del paviment i també es millorarà la senyalització horitzontal.

L'obra comportarà una reordenació de la circulació i talls de trànsit durant els dies en què s'efectuïn els treballs, és a dir, fins aquest divendres. Igualment, en diferents moments quedarà restringit l'accés als garatges i aparcaments particulars. Des de l'ajuntament han recordat també que mentre durin les obres no hi pot haver vehicles estacionats a la via pública.
Aquesta inversió tindrà un cost de 48.146,64 €, que seran finançats majoritàriament per l'Ajuntament de Puigcerdà i també compten amb una subvenció de la Diputació de Girona.
Per altra banda, recentment també s'ha reasfaltat l'antiga carretera de Barcelona o camí vell d'Escadarcs. Aquests treballs han tingut una inversió molt semblant a l'actuació que s'està fent al camí Mas Amoretes.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui