El Grup de Recerca de Cerdanya ja ha donat a conèixer el nom del guanyador Premi Josep Egozcue-Vila de Puigcerdà 2018. Després d’examinar la trajectòria de diversos candidats, el jurat ha decidit per unanimitat que el guanyador d’aquesta edició és en Manel Figuera.
El jurat, format per sis persones, ha tingut en compte la trajectòria de Figuera com a bon coneixedor de la realitat cerdana, especialment al camp de la lingüística, pels seus estudis, alguns publicats en format de llibre i de CD ROM, sobre el parlar tradicional de Cerdanya.

El lliurament del guardó tindrà lloc el diumenge 9 de setembre a 2/4 de 10 de la nit a l’Hotel Muntanya de Prullans en un acte que anirà seguit del tradicional sopar de gala anual que organitza l’entitat cultural, acte on també seran lliurats els premis Sebastià Bosom - Vila de Puigcerdà i que recordem en aquesta edició seran per Jofre Abellanet i Quim Real, estudiants de l'INS Pere Borrell.

Parlen al vídeo: ENRIC QUÍLEZ, PRESIDENT GRC

El Pirineu avui