Tremp ja es prepara per la festa major d’enguany. Ja ha sortit al carrer el cartell amb la programació amb actes per a totes les edats i tots els gustos. Una feina que fa mesos que hi treballa la regidoria de festes però també la Comissió de festes que donen tot el suport abans i durant la festa perquè es puguin dur a terme les diferents activitats.

Durant la festa, que comença el dijous 6 de setembre i s’allarga fins el dia 11, es trobaran activitats esportives, culturals, infantils i juvenils entre d’altres que compten amb el suport de les entitats locals. I també s’ha procurat programar una oferta nocturna variada.

En destaca també l’orquestra Montgrins. Enguany també es farà un taller de grafitis per joves i es recuperen les visites al Parc de Bombers i la Comissaria dels Mossos d’Esquadra. I no hi pot faltar la tradicional Festa Entrepins, un dia dedicat a l’aire lliure amb dinar popular, jocs tradicionals i gimcanes pels més atrevits.
El pregó d’inauguració de la festa el dia 7 al vespre anirà a càrrec de la coneguda mestra local Joana Torné.

Parlen al vídeo: JÚLIA I VALENÇA, COMISSIÓ DE FESTES - LAURA SORIANO, REGIDORA FESTES

El Pirineu avui