L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha fet una bona valoració de la Festa Major, que ha acabat aquest dimarts. Des del consistori han indicat que l’afluència a tots els actes ha estat molt alta i han celebrat que, tot i les males previsions, finalment totes les activitats a l’aire lliure s’hagin pogut fer sense problemes.

La festa ha comptat amb prop d’un centenar d’activitats, 17 de les quals han estat esportives. Des de l’ajuntament també han celebrat la bona afluència que hi ha hagut en aquests actes.

Després del pregó infantil, que divendres va donar el tret de sortida a la celebració, els plats forts van arribar el cap de setmana, amb el vídeo-pregó a càrrec del Taller Claror, i el Ball Cerdà, enguany dedicat a la figura d’Elvira Farràs. Aquest dilluns a la nit ha tingut lloc un altre dels actes més esperats de la festa, el correfoc.
Enguany, els Diables de l’Alt Urgell han celebrat els seus 25 anys d’història i ho han fet amb un piromusical que ha posat el punt i final a un correfoc pels carrers del nucli històric seguit per un gran nombre de públic. Aquest dimarts, el ja habitual correaigua, una “holli party”, una ballada de sardanes i el concert de la Principal de la Bisbal han posat fi a cinc dies de festa major. A la zona de casetes, mentrestant, els grups Zoo, Catarres i el cantautor Miquel del Roig també han congregat a un gran nombre de persones, especialment les nits de dissabte, diumenge i dilluns.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ISCLA, REGIDORA DE FESTES

El Pirineu avui