Després de la bona acollida que van tenir les dues primeres edicions de La Cerdanya Cycle Tour, aquest diumenge 2 de setembre Alp acollirà la tercera edició d’aquesta marxa cicloturista, que l'any passat va reunir uns 500 ciclistes.
La marxa tornarà a comptar amb tres recorreguts diferents que, com a novetat, seran de 86km, 140 i 175 km. A més, aquest any s'evita una de les pujades típiques de la zona -fixa en les dues edicions anteriors- com és Lles de Cerdanya, però a canvi els participants descobriran uns paratges excepcionals per recórrer amb bici al Conflent i el Capcir, a la zona de Aiguatèbia i Ralleu,que enllaçarà al Coll de la Llosa amb el Coll de Creu. I és que un dels al·licients de la Cerdanya Cycle Tour és el fet que els participants recorreran paratges i poblacions tant de l'Alta com la Baixa Cerdanya, com ara Bellver, Ger, Prullans, Puigcerdà, Font-Romeu, Eina o Bolquera.
La sortida serà a les 8 del matí al costat del Palau d'Esports i Congressos d'Alp, localitat on també hi haurà la meta.
La Cerdanya Cycle Tour, prova organitzada pel Club Ciclista Alp La Molina, és una marxa cicloturista no competitiva, de manera que no hi ha una classificació, tot i que sí es publicaran els temps de pas de cada corredor. A més, es concediran premis simbòlics en diferents categories, com el primer participant masculí i femení, el de més edat, el més jove, el club ciclista més nombrós o el vingut de més lluny.

El Pirineu avui