Aquells que ho vulguin ja poden tastar el vi 'Indret' nascut a les vinyes que el president d’honor de les caves Freixenet, Josep Ferrer, té a Riu de Cerdanya. Segons publica La Vanguardia, es tracta d'un vi elaborat amb raïm parellada i moscatell de gra petit, vinificat al Penedès i certificat a través de CCL Certificació, una empresa que opera en el sector alimentari amb especial incidència en el sector del vi. A més, s'espera que a finals d'any arribi al mercat el primer escumós.
El projecte va néixer fa tres anys, quan tres germans de Riu de Cerdanya juntament amb la coneguda empresa de cava van impulsar la plantació de 12.000 ceps repartits entre vint parcel·les del municipi. La iniciativa va sorgir de la necessitat d’experimentar amb varietats de raïm que s’adaptin a les condicions climatològiques d’alta muntanya. De fet, en aquell moment ja van preveure que les primeres ampolles es comercialitzessin l'any 2018.
De moment s'han posat a la venda les primeres 10 mil ampolles i no es descarta ampliar el nombre d'hectàrees amb vinyes en aquest indret cerdà. Actualment l'empresa té plantats uns 22.000 ceps.

El Pirineu avui