Més d'un centenar de persones han assistit aquest divendres a la nit al Festival de Blues Pirineus, que des de fa cinc edicions té lloc al poliesportiu d'Alp. El cartell d'enguany ha comptat amb formacions com Deep Blues, Agustí Mas i Red House. Aquesta última està considerada una de les millors bandes de blues d'Europa. Està composta per Jeff Espinosa i Francisco Simón, dos músics d'una llarga trajectòria que desprenen energia i elegància a cada concerts i que no acostumen a deixar el públic indiferent.
Abans del concert, ha tingut lloc el Vermut Jazz a la plaça del Casino de la localitat, una iniciativa que es va portar a terme l'any passat per primera vegada i que, veient la bona acollida, s'ha repetit aquest any.
Des de l'ajuntament d'Alp s'han mostrat satisfets de l'afluència de públic que ha tingut el festival, tenint en compte l'amplia oferta cultural que té la comarca a l'estiu, amb moltes propostes gratuïtes. Recordem que el preu de l'entrada d'aquest festival d'Alp és de 15 euros. Així doncs, l'equip de govern li augura un bon futur.

El Pirineu avui