Ja està tot a punt per la 2a edició de la Marxa Cicloturista Gran Fons La Falla d’aquest diumenge un esdeveniment que compta amb la participació de les diferents administracions de l’Alta Ribagorça i de la Ribagorça aragonesa i on hi ha prop de 500 ciclistes d’arreu inscrits i passa per paratges espectaculars.

Un dels altres plats forts d’aquest esdeveniment esportiu és la cura que hi ha en tot moment del participant. A tots ells se’ls dona un mallot per portar durant la marxa, avituallaments adaptats a totes les necessitats, serveis d’assistència mecànica continuats i serveis sanitaris i de fisioterapeuta.
Aquest esdeveniment és també una forma de promocionar tots els atractius de la comarca.

Dissabte però, aprofitant la recollida de dorsals també s’organitza una Fira del Ciclista amb estands relacionats amb la temàtica i una àrea infantil. La Marxa Gran Fons La Falla compta també amb un grup d’un centenar de voluntaris que ajuden a fer-la possible.

Parlen al vídeo: TITO PUEYO, WEFEEL EVENTS - JOSEP LLUIS FARRERO, PRESIDENT C.C. ALTA RIBAGORÇA

El Pirineu avui