L’ajuntament de Puigcerdà obrirà un expedient per esclarir l’actuació d’un dels agents del cos de la policia local vers un ciutadà davant de l’estació de tren de la localitat. Els fets, que han ocorregut aquest cap de setmana i a plena llum del dia, han estat enregistrats i compartits a través de les xarxes socials.
En el vídeo es pot veure com l'agent redueix un home d'edat avançada i que possiblement es troba en estat d'embriaguesa amb un fort cop de peu al pit, que el fa caure a terra. L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha explicat que l'equip de govern ha decidit obrir un expedient informatiu per tal de decidir les accions que cal prendre al respecte. Així mateix, el cas també serà investigat, de forma independent a l’ajuntament, per via judicial, acció protocol·lària en aquests casos.

L'actuació de l'agent ha generat moltes crítiques a les xarxes. El vídeo ha estat penjat durant unes hores però aquest migdia ha estat retirat.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui