L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha retut homenatge aquest diumenge al vespre, en el marc de la festa major, als seus esportistes d’èxit. Ha celebrat un acte institucional on ha reconegut a 13 esportistes i a un club de la ciutat que han assolit resultats rellevants al llarg de la temporada 2017-2018. En l’acte s’han homenatjat esportistes de les disciplines de pàdel, motociclisme, bàsquet, esquí de fons i curses i esquí de muntanya.

Una altra activitat esportiva de Festa Major que també ha tingut força èxit ha estat el bàsquet 3x3. Més enllà de l’àmbit dels esports, la festa també ha acollit actes per a tots els gustos i edats. La música hi ha tingut, lògicament, un paper destacat, amb ballades de sardanes, havaneres, balls de tarda i de nit, concerts a la plaça del Camp del Codina, així com els concerts a les Casetes, amb grups com Zoo o el cantautor Miquel del Roig. Justament aquest dilluns a la nit hi haurà un altre plat fort en aquest emplaçament: el concert dels Catarres. El correfoc, mentrestant, serà l’altre gran alicient d’aquesta jornada.
D’altra banda, la festa també compta amb activitats infantils. Una de les novetats d’enguany, justament, ha estat la instal·lació de realitat virtual que s’ha instal·lat a la plaça Camp del Codina.

Parlen al vídeo: ISIDOR ALBERICH, REGIDOR D’ESPORTS

El Pirineu avui