La patinadora Anna Bertan del club Patinatge Artístic Puigcerdà (PAP) ha participat aquest cap de setmana al Grand Prix Júnior de Bratislava. Per Bertran, de 16 anys i actual subcampiona nacional júnior, ha estat el seu debut en aquest circuit internacional.
La patinadora ha executat un bon programa curt, amb un doble axel potent, combinació doble lutz + doble bucle i doble flip amb els braços per sobre del cap. Nivell 3 en la pirueta combinada i la seqüència de passos i nivell 2 i 1 en les altres dues piruetes. Els jutges li ha atorgat una puntuació de 35.03 i s'ha situat a la posició 29 de 34 patinadores.
En el programa llarg, Bertran ha obtingut una puntuació de 55.92 punts, després d'executar dos dobles axels amb algunes imprecisions, triple salcow amb caiguda, doble lutz + doble toe, doble flip + doble bucle i doble lutz. Les tres piruetes i passos de nivell 2. Sumant la puntuació dels dos exercicis, Bertran ha finalitzat en la posició 28.
Com dèiem ha estat una primera experiència en aquest tipus de competicions per a la patinadora puigcerdanenca que és l'actual campiona de Catalunya i entrena a la pista de gel ceretana sota les ordres de l’entrenador, Vahe Ghazaryan. Després de participar aquest estiu en un stage a Granada amb l'olímpic Javier Fernández i el seu entrenador Brian Orser i fer la pretemporada a Letònia, Bertran encara la nova temporada amb molts reptes, entre els quals hi ha aconseguir les mínimes per poder participar al mundial júnior.

El Pirineu avui