El concert 80 aniversari d'Oxana Yablonskaya d'aquest dijous al Museu Cerdà ha posat punt i final a la 6a edició del Puigcerdà Music Festival, que va arrencar el passat 12 d'agost. Es tracta d'una proposta que combina la formació de nois i noies músics amb un programa de concerts que han ofert ells mateixos i els seus professors. En aquesta ocasió Puigcerdà i Sallagosa han acollit un total de 8 concerts, que han comptat amb una assistència de més de 800 persones. Des de l'organització fan un balanç positiu d'edició d'enguany, tan pel que fa a la qualitat i assistència dels concerts com per la participació dels alumnes.

La vintena de nois i nous vinguts dels Estats Units, Taiwan, Romania, Itàlia, Israel, Andorra i Espanya troben en aquest festival una oportunitat d'aprendre al costat de deu professors internacionals de reconegut prestigi en un entorn més distès del que estan acostumats.

El Puigcerdà Music Festival també ha premiat els millors alumnes. A més, del 8 a l’11 d’agost ha tingut lloc un taller d’òpera, on els alumnes han treballat expressió escènica, formació corporal i tècnica vocal

Parlen al vídeo: LAIA MARTÍN, DIRECTORA ASSOCIACIÓ PUIGCERDÀ MUSIC FESTIVAL

El Pirineu avui