El grup català Blaumut ha omplert aquest dijous a la nit la plaça Santa Maria de Puigcerdà. I ho ha fet per tercera vegada, ja que el grup ja havia visitat la capital ceretana en dues ocasions. Aquest cop, però, ho ha fet acompanyat de la Giorquestra. Plegats han repassat els principals temes dels tres discos de Blaumut, que combinen el folk amb el pop, la música clàssica i la cançó d'autor, i en aquesta ocasió han pres una nova dimensió i sonoritat gràcies als arranjaments especials d’Oriol Aymat per a orquestra de corda.

El públic ha pogut escoltar i cantar cançons tan conegudes com Bicicletes, Pa amb oli sal o Vint-i-un botons.

El concert de Blaumut és el penúltim concert del Festival de Música de Cerdanya, que organitzen conjuntament Llívia i Puigcerdà. Recordem que fa només uns dies van ser Els Amics de les Arts els que van presentar el seu darrer treball a Llívia. El darrer concert d'aquest festival serà també a Llívia, el proper dimarts 28 amb les “Quatre Estacions” de Piazzola a càrrec del “Quintet de Tango”.

El Pirineu avui