El mes d'agost ha tornat a omplir els carrers, grans superfícies comercials i allotjaments de Cerdanya i aquests dies és fàcil trobar molts vehicles als principals accessos a les poblacions i, també, als camins i carreteres que porten a llocs tan coneguts com els estanys de la Pera o de Malniu. Tot i que encara no hi han xifres oficials, des del Patronat de Turisme de Cerdanya han confirmat el gran volum de visitants que passen o han passat uns dies a la comarca, la majoria dels quals hi tenen la segona residència. Això i la informació que ja hi ha a la xarxa fa que molts, però, no utilitzin presencialment les oficines de turisme.

Els visitants que decideixen passar uns dies a Cerdanya ho fan per diferents motius. La bona climatologia i la gran varietat de propostes que ofereix la vall en són alguns.

Encara s'esperen uns dies de força ocupació a la vall, sobretot aquest dissabte i diumenge quan tindran lloc la majoria de les d'activitats de la Festa de l'Estany de Puigcerdà que, com de costum, tornarà a ser un dels caps de setmana amb més afluència turística.

Parlen al vídeo: MONTSE LÓPEZ, TÈCNICA PATRONAT TURISME CERDANYA

El Pirineu avui