L’ajuntament de la Seu i els Diables de l’Alt Urgell reforçaran la seguretat del correfoc, que tindrà lloc aquest proper dilluns a la nit en el marc de la festa major de la ciutat. Enguany els diables celebren 25 anys d’història i els seus integrants asseguren que això es veurà reflectit a nivell logístic, material i visual. Tenint en compte això, i que el nombre d’assistents no ha parat de créixer els darrers anys, s'han hagut d’incorporar més mesures de seguretat a la via pública. Durant l’espectacle, els carrers Ramon Llambart i Portal de Cerdanya no només quedaran tallats al trànsit, sinó que tampoc hi podran passar els vianants. Des del consistori han indicat que tot plegat es senyalitzarà durant el dia amb tancats d’alçada i cartells explicatius, perquè tothom n’estigui assabentat abans del tall estipulat.

El Pirineu avui