Diverses poblacions de l’Alt Urgell han patit les darreres hores talls en el subministrament de telèfon i internet com a conseqüència de les tempestes. Els municipis afectats han estat Coll de Nargó, Organyà, Valls d’Aguilar i Montferrer i Castellbò, on durant hores han vist com el servei de la companyia Movistar es veia interromput. En el cas de Coll de Nargó, la indignació ha crescut força entre veïns i comerciants, ja que els aparells de la companyia són obsolets i els talls es produeixien de manera força reiterada.

És per això que des de l’Ajuntament han demanat a la Secretaria de Telecomunicacions de la Generalitat que intercedeixi davant de la companyia, per tal que aquesta canvii l’aparell, en comptes d’anar- lo reparant constantment. Des del consistori han deixat clar que no és una inversió cara i que en municipis del voltant ja s’ha renovat la tecnologia. Mentrestant, veïns i comerciants han avisat que si abans d’aquest divendres a la tarda no s’ha obtingut cap resposta, tallaran la C14.

Des del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, mentrestant, han remarcat que donaran suport a les accions que els ajuntaments i usuaris afectats per aquests talls de l’operadora Movistar vulguin emprendre per tal de denunciar els greuges soferts com a conseqüència de l’avaria.

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, ALCALDE DE COLL DE NARGÓ

El Pirineu avui