L’Ajuntament d’Organyà ja ha adjudicat les obres per tal de convertir les actuals instal·lacions de parapent del municipi en un referent internacional. Inicialment estava previst que tot plegat tingués un cost de 450.000 euros, però l’empresa guanyadora del concurs ho farà per força menys.

La meitat de les obres es pagaran amb una subvenció de Turisme de la Generalitat. L’altra part l’assumirà l’ajuntament a través d’un crèdit, de manera que el fet que finalment el projecte sigui més barat ha estat molt ben rebut.

El projecte preveu fer una zona d’envol més gran, amb moqueta per fer més còmode l’enlairament i graderies per al públic. També s’hi construiran uns lavabos, un centre meteorològic i s’arreglarà part de la carretera d’accés.
A més, a dalt també s’hi farà un aparcament per a 35 vehicles, i a baix, al costat de la carretera, s’hi habilitarà un centre de recepció. Gràcies a aquestes obres, les instal·lacions de parapent d’Organyà es convertiran en un referent a la península ibèrica i confien que això encara atregui a més visitants al poble.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ

El Pirineu avui