Més de 300 nens i nenes de Puigcerdà d'entre 3 i 11 anys participen aquest estiu al casal municipal 'La Quitxalla', que va començar el passat 25 de juny i finalitzarà el 31 d'agost. Es tracta d'una de les propostes lúdiques i educatives amb més èxit de l'estiu i, tal com ha passat en els darrers anys, enguany s'han tornat a omplir les places disponibles.

Moltes famílies que treballen a l'estiu veuen el casal com una oferta atractiva per als infants, que passen una bona estona i fan moltes activitats, i que al mateix temps s'adapta a les necessitats dels pares i mares.

Els nens i nenes estan acompanyats en tot moment d'una trentena de monitors i premonitors. Pel que fa a les activitats, el casal ofereix tallers, esports, música, ball, bibliollac i també sortides per conèixer l'entorn.

A banda de la Quitxalla, l’Àrea de Joventut de l’ajuntament de Puigcerdà també ofereix el K’sal Jove Estiu per a adolescents, on s'hi han inscrit una setantena de nois i noies, i el Futbol Net, el programa del FCB que utilitza el futbol com a eina per fomentar valors entre els més joves. Aquesta darrera proposta compta enguany amb una seixantena de participants.

Parlen al vídeo: ANNA CABESTANY, TÈCNICA JOVENTUT PUIGCERDÀ - ALBERT CRISTÒFOL, COORDINADOR CASAL

El Pirineu avui