El proper 1 de setembre finalitza el termini per presentar els treballs que participaran a les III Jornades d'Estudis Comarcals, que es celebraran el 17 de novembre al museu Cerdà de Puigcerdà. El Grup de Recerca de Cerdanya fa una crida a tots aquells ponents que desitgin formar part d'aquesta jornada oberta a totes les investigacions fetes de la comarca, ja siguin de geografia, arqueologia, història o botànica.

Per tant, abans de l'1 de setembre, els interessats han d'enviar un resum del treball de recerca a l’adreça jornades@recercacerdanya.org. Aquests hauran de tenir una extensió aproximada d’entre 500 i 1000 caràcters i hauran d'anar acompanyats de les dades personals dels participant.
Per a la posterior publicació dels treballs a la revista ERA, s’hauran d’enviar els textos definitius, atenent les normes de presentació dels treballs.
Les Jornades d’Estudis Comarcals, de periodicitat biennal, pretenen fomentar la recerca científica creant un espai de trobada i intercanvi per a totes aquelles persones que fan investigació sobre Cerdanya.

El Pirineu avui