El Club Cadí Canoe Kayak de la Seu d’Urgell i el Club de Piragüisme d’Ausburg, a Alemanya, celebren enguany els 25 anys d’intercanvis. Cada estiu un club es desplaça a la ciutat de l’altre i, a banda de gaudir plegats del seu esport preferit, els palistes realitzen activitats socials i culturals. Enguany, han estat els alemanys els que han vingut a la Seu i l’Ajuntament els ha ofert una recepció aquest dimarts al migdia, on s’ha fet un intercanvi d’obsequis.

Al llarg d’aquests dies, els palistes i entrenadors de tots dos clubs gaudiran de sortides a la Noguera Pallaresa, a les Basses de Coll de Nargó o a Andorra. En total, entre esportistes i equip tècnic, han vingut una quinzena de persones.

Parlen al vídeo: MARC VICENTE, PRESIDENT CADÍ CANOE KAYAK - ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui