Puigcerdà s'omplirà d'activitats durant tota aquesta setmana per celebrar la Festa de l'Estany 2018, que arrenca aquest dilluns a la nit amb la representació de l'obra 'El Llibertí', d'Abel Folk i Àngels Gonyalons. Tot i que el gruix de propostes serà com sempre el dissabte i diumenge, l'ajuntament ha volgut, un any més, allargar la festa durant 7 dies, aprofitant altres festivals culturals i musicals que tenen lloc aquests dies.

A més la tradicional travessa de l'estany nedant, la trobada del Príncep dels Aires i la Princesa de les Aigües, cercaviles, espectacle infantils, una festa holi o la instal·lació d'un tobogan aquàtic, el plat fort tornarà a ser diumenge, amb la tradicional desfilada de carrosses que, un any més, recorreran els carrers del nucli urbà al matí i a la nit i que estarà acompanyada de la Vella de l’Estany. Després, tindrà lloc el castell de focs d’artifici, que clourà la Festa de l’estany 2018.
Des del consistori auguren una molt bona participació, tant dels veïns com dels nombrosos visitants.

El concert de Kepa Junkera d’aquest dimecres, el de Blaumut i la Giorquestra dijous i els de grups locals, completaran l’oferta musical d’aquesta setmana a la capital ceretana.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui