La New Orleand Gospel 4t i i els Shakin'All han donat aquest primer dimecres d'agost el tret de sortida a l'11è Cicle de Jazz de Bolvir, una de les propostes culturals de l'estiu més consolidades a la comarca i un dels cicles d'aquest gènere musical més coneguts del país. Los saxofonistas salvajes amb Dani Nel·lo, O’Sister, els pianistes Lluís Coloma i Carl Sonny Leyland i Notembulles i Sergi Moya seran els encarregats de tornar a omplir la població del millor jazz durant els cinc dimecres d'agost.

Des del consistori aposten per mantenir la gratuïtat del Cicle de jazz, tal com s'ha fet des dels seus inicis. També consideren que els concerts s'han de programar en un espai cobert, com el poliesportiu, per no haver-los de suspendre en cas de pluja. Recordem que inicialment el cicle tenia lloc a la plaça major de Bolvir.
A banda dels concerts, el cicle de jazz arribarà també als establiments de restauració de la població. Cada dimecres els sis restaurants de Bolvir oferiran uns menús especials.

Unes 2500 persones van assistir al darrer cicle de jazz, xifra que des del consistori creuen que es repetirà enguany.
Recordem que tots els concerts començaran a les 10 de la nit menys l'últim, que començarà mitja hora abans.

Parlen al vídeo: BARTOMEU BAQUÉ, ALCALDE DE BOLVIR

El Pirineu avui