Després de remodelar íntegrament la plaça Barcelona, l’ajuntament de Puigcerdà vol seguir dignificant un dels principals accessos al nucli històric i comercial. Per això treballa ara en el projecte de reforma del carrer Coronel Molera. El consistori preveu ampliar les voreres existents, que actualment són molt estretes, i mantenir els aparcaments, alhora que es volen plantar arbres caducifolis, seguint l’estètica de la remodelada plaça que, segons considera l'equip de govern, ha estat ben rebuda pels veïns.

Es preveu que les obres comencin a la tardor i es concentrin en el tram comprès entre el Carrer Coronel Molera i Higini de Rivera, de manera que la remodelació de la resta de carrer fins Alfons I quedà pendent per un proper exercici, mantenint en aquest tram els actuals aparcaments en bateria.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui