Un total de 800 persones han assistit al 1r Festival de Màgia de Llívia, que ha tingut lloc durant els quatre dissabtes a la tarda del mes de juliol. L’Àrea de Cultura de l’ajuntament va creure oportú organitzar aquest festival per omplir el programa d’activitats del juliol i també per apropar la màgia als veïns i visitants, una proposta que fins ara no tenia la comarca. El cartell ha comptat amb quatre actuacions de diferents mags, com David El Mag, Magnolo, Mag Porta i Mag Lini. D'aquests, alguns han ofert un número de màgia encarat al públic infantil i d'altres pensat per a fer gaudir a petits i grans.
L'equip de govern fa un balanç molt positiu d'aquesta edició, tant pel que fa al nombre d'assistents com per la qualitat dels espectacles.

Tot i que en un principi el festival havia de tenir lloc al pati de l'escola Jaume I, finalment i a petició dels propis mags, s'ha dut a terme al poliesportiu municipal.
Veient l'èxit que ha tingut aquesta primera edició, des de l'ajuntament de Llívia volen repetir experiència l'any vinent i, possiblement, ampliar el nombre de dies, sempre mantenint la gratuïtat del festival.

A més, des del consistori creuen que aquest tipus de propostes atrauen visitants al municipi, fet que beneficia els establiments de comerç i restauració i també els equipaments com el museu o la piscina.

Després de finalitzar el Festival de Màgia, Llívia es prepara ara per donar el tret de sortida al Festival de Música de Cerdanya, que organitza conjuntament amb Puigcerdà. Aquest divendres a les 10 de la nit la Giorquestra tocarà a l'església Nostra Sra dels Àngels.

Parlen al vídeo: TOMÀS ISERN, REGIDOR CULTURA LLÍVIA

El Pirineu avui