Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà i actual vicepresident tercer de la Diputació de Girona, passarà a ocupar la vicepresidència segona de la institució gironina a partir del dia 31 de juliol. Ho ha confirmat el mateix Piñeira, explicant que la renúncia de Pere Vila a la Presidència de la Diputació la passada setmana comporta una reestructuració del cartipàs de la corporació.
Recordem que la renúncia de Pere Vila es va conèixer després que la Generalitat el nomenés delegat del Govern a Girona.
Així doncs, l'alcalde de Puigcerdà serà el nou vicepresident 2n de la diputació, tot i que els canvis no alteraran les seves tasques actuals al capdavant de l’àrea de Cultura, Noves Tecnologies, Esports i Benestar.

Igualment el nomenament de l’Alcaldessa de Figueres i també diputada Marta Felip com a secretària General del Departament d’Empresa i coneixement comporta la incorporació de dos diputats nous a la corporació en substitució dels dos sortints: el Regidor de Figueres Quim Felip i Pere Maluquer que ja havia estat diputat provincial.
Per altra banda, Piñeira ha estat escollit membre de la nova direcció executiva nacional del Partit Demòcrata Europeu Català, escollida el passat cap de setmana a l'Assemblea Nacional del PDeCAT.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui