El grup de labors del Casal d'avis Sant Domènec de Puigcerdà exposa, un estiu més, els treballs que ha elaborat al llarg de tot l'any. Des de fa 18 anys, el local s'omple de peces de patchwork, ganxet, punt de creu o brodat i, a més, cada any incorporen noves tècniques, com el punt de creu de diamant, on es substitueix el fil i l'agulla per petites pedres de colors.

Es tracta d'una de les mostres més visitades de la comarca, ja que cada any la visiten unes 2000 persones.
El grup de labors del casal està format actualment per 31 dones de Puigcerdà, Vilallobent, Llívia, La Guingueta d'Ix o Llo, les quals es reuneixen quatre tardes a la setmana per fer aquestes creacions. Al llarg d'aquests 18 anys, l'exposició de labors ha crescut en nombre de participants i també de peces exposades.

Coixins i davantals de patchwork, uns cactus de ganxet, la blanca neus i els nans, una fruitera o aquests quadres de punt de creu que semblen més aviat fotografies, són alguns dels treballs que es podran visitar gratuïtament fins el proper 20 d'agost al casal sant Domènec, situat al Passeig 10 d'Abril de Puigcerdà.

Parlen al vídeo: CONXITA CALVET, RESPONSABLE CASAL ST DOMÈNEC PUIGCERDÀ

El Pirineu avui