La Trobada amb els acordionistes del Pirineu és un dels festivals de música popular i tradicional més antics de Catalunya, reconegut com el punt de partida de la recuperació de l'acordió diatònic al país. Des d'aquest divendres i fins al 3 d'agost, es celebra la 43 ena edició i ho fa amb una novetat destacada, ja que comptarà amb la presència d'alguns joves acordionistes formats al territori que interactuaran amb figures mundials de reconegut prestigi.

La Trobada comptarà amb 13 concerts amb la participació de músics solistes i formacions d'una dotzena de països d'arreu del món com França, Escòcia Rússia, Colombia, o República Dominicana entre d'altres. En el programa destaca l'actuació dels germans Klefnof, dos joves nens prodigis provinents de Sibèria

Els concerts tindran lloc a Arsèguel, La Seu d'Urgell, Castellbò i Puigcerdà.

Parlen al vídeo: ARTUR BLASCO, DIRECTOR DE LA TROBADA

El Pirineu avui