La línia de tren R3 de Rodalies que connecta Puigcerdà i Barcelona s'ha vist interrompuda aquest dimecres per un atropellament d'animals. Segons informa Renfe al seu compte de tuiter, al voltant de les 12 del migdia un tren ha atropellat un ramat de vaques mentre circulava per la seva ruta, al seu pas per la localitat de Toses, al Ripollès.

Sis dotacions de Bombers han ajudat en les tasques d'evacuació dels passatgers i cap persona que viatjava a l'interior del tren ha resultat ferida. Tots ells han finalitzat el seu recorregut en autobús.

Com a conseqüència de l'incident, la circulació de combois entre les estacions de Ribes de Freser i Puigcerdà ha estat tallada unes quatre hores. Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera però els retards han superat els 40 minuts.

A mitja tarda s'ha restablert el servei.

El Pirineu avui