Un camió frigorífic ha malmès aquest dimarts a la tarda l'illa central de la renovada plaça Barcelona de Puigcerdà. L'incident ha ocorregut al voltant de les quatre, quan el conductor, que circulava per l'avinguda Coronel Molera en direcció a la plaça, ha perdut el control del vehicle, ha topat amb una paperera i després ha envaït el centre de la rotonda. De moment es desconeixen les causes de l'incident, però tot apunta a un excés de velocitat del camió o bé a un moment de distracció del conductor.
Com es pot veure a les imatges, l'incident ha malmès la zona enjardinada de la rotonda central però la font escultòrica no s'ha vist afectada. Així mateix, malgrat els danys materials, ni el conductor ni cap vianant ha resultat ferit.
Des de l'ajuntament de Puigcerdà han informat a aquest mitjà que es tracta d'un camió frigorífic que transportava aliments i que, a conseqüència de l'incident, ha punxat una de les rodes. L'equip de govern també ha explicat que, un cop s'hagin valorat els danys i els pèrits n'hagin fet un informe, es procedirà a refer la zona malmesa, uns treballs que s'enllestiran en pocs dies. En tot cas, serà l'asseguradora de l'empresa qui es farà càrrec del seu cost.
L'incident ha ocorregut a només 8 dies de la inauguració de la plaça Barcelona.

El Pirineu avui