L'Associació de Bombers Voluntaris de Puigcerdà ha rebut aquest dilluns a Barcelona la Creu de St Jordi 2018, el màxim reconeixement que atorga el Govern català, per la seva dedicació, compromís i servei a la vila i a la comarca. Quim Arenes, el cap del parc de Bombers de Puigcerdà, ha estat l’encarregat de recollir la distinció al Palau de la Música Catalana, de les mans del president de la Generalitat Quim Torra. També han assistit a l'acte vuit companys del cos, l'alcalde de la vila Albert Piñeira i el regidor de Mobilitat Albert Casas.
L'entitat s'ha mostrat orgullosa de rebre aquest reconeixement i té clar que dedica la Creu de St Jordi a tots els veïns i veïnes de Puigcerdà.

El cos i el consistori preveuen organitzar un acte públic per oferir la distinció a la vila, tot i que encara no han fixat la data.
El Parc de Puigcerdà, un dels molts parcs de voluntaris dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, està dotat de 21 bombers i s'espera que a finals d'any s'incorporin vuit nous membres.
A banda dels Bombers puigcerdanencs, algunes de les altres entitats guardonades amb la Creu de Sant Jordi 2018 han estat ProActiva Open Arms, l’Associació Catalana de Drets Civils, Roger Español, que va perdre un ull el passat 1 d’octubre o la monja i activista Lucía Caram.
A l’acte hi han assistit el conseller d’Interior, Miquel Buch; el subdirector general operatiu, David Borrell i pel cap de la Divisió de Grups Operatius Especials, Miquel López.

Parlen al vídeo: QUIM ARENAS, CAP PARC BOMBERS PUIGCERDÀ

El Pirineu avui