Puigcerdà i La Guingueta d’Ix organitzen aquest estiu el 4t Festival Transfronterer d’Arts Escèniques, que va arrencar dissabte i s'allargarà fins l'1 de setembre. Durant aquests dies, les dues poblacions acolliran tot tipus de propostes culturals i lúdiques, pensades per a tots els públics. Per això els dos consistoris han qualificat el festival com 'eclèctic', ja que inclou l'espectacle humorístic de la Lloll; l’obra de teatre “El Llibertí”, protagonitzada per Abel Folch i Àngels Gonyalons, el concert del grup Buhos, la festa Jove Hold Up, o la Trobada d’Acordionistes del Pirineu.

El Festival transfronterer es clourà l'1 de setembre, amb una nova edició de la Festa Catalana, que acollirà La Guingueta d'Ix.

El Festival Transfronterer d'Arts Escèniques és una de les diverses iniciatives que organitzen conjuntament els ajuntaments de Puigcerdà i La Guingueta d'Ix, en el marc del Consorci que tenen aquestes dues poblacions.
Totes les activitats són gratuïtes a excepció de l’espectacle de La Lloll i de l’obra “El llibertí”. En aquest cas les entrades es poden comprar de forma anticipada a l’Oficina de Turisme per 18€ o a taquilla el mateix dia de les representacions per 20€.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ - NEUS GARCIA, REGIDORA AJUNTAMENT LA GUINGUETA D'IX

El Pirineu avui