L'Associació de Comerciants de Puigcerdà fa un balanç positiu de la 1a edició del Festival Market, una trobada de botigues que ha tingut lloc des de dijous i fins diumenge a l'envelat de la Plaça del Call. En total hi han participat una quinzena de comerciants de tots els sectors, que han donat a conèixer els seus productes, alguns a preus promocionals. El Festival Market ha combinat la vessant comercial amb un programa d'activitats familiars, com ara animacions al carrer o un espectacle de màgia.

La iniciativa ha nascut amb l'objectiu d'incentivar les vendes en una època tradicionalment fluixa i, al mateix temps, allargar les activitats lúdiques i familiars un cop passada la festa major del Roser.

Des de l'associació de Comerç aposten per mantenir aquesta proposta l'any vinent i intentar que cada vegada hi participin més comerciants.

Parlen al vídeo: MARIA CARME MARTÍNEZ, PRESIDENTA ASSOCIACIÓ COMERÇ PUIGCERDÀ

El Pirineu avui